Web Analytics Made Easy - Statcounter

سخنگوی کمیسیون اصل نودم مجلس شورای اسلامی از بررسی علل خاموش‌های اخیر برق و تولید بنزین‌های آلوده در این کمیسیون خبر داد.

به گزارش برنا، «علی خضریان» ‌ در توضیح نشست روز یکشنبه کمیسیون اصل نودم مجلس شورای اسلامی به خبرنگاران گفت: در جلسه امروز گزارش هایی درباره قطع برق و خاموشی‌های مکرر و علل آن و همچنین تخلفات مسوولان سابق وزارت نفت و سازمان حفاظت محیط زیست و گزارش ناصحیح در خصوص بنزین تولیدی صنایع پتروشیمی با حضور اعضای کمیسیون بررسی شد و برای قرائت در صحن علنی تقدیم هیأت رئیسه شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سخنگوی کمیسیون اصل نودم مجلس شورای اسلامی درباره خاموشی‌های مکرر ماه‌های اخیر و نگرانی‌های به وجود آمده در این باره افزود: این خاموشی‌ها بر مسائل اجتماعی و سیاسی کشور به ویژه مسائل اقتصادی مردم و صنایع مختلف تاثیر گذاشته و سبب شکوائیه‌های به این کمیسیون شد.

نماینده مردم تهران، ری، شمیرانات، اسلامشهر و پردیس در مجلس  ادامه داد: بررسی‌های اولیه کمیسیون حاکی طرز کار غلط و استمرار بی‌توجهی به قوانین و مقررات و کمرنگ شدن نقش بخش خصوصی در مشارکت نسبت به تأمین سرمایه‌گذاری تولید و توزیع برق بود که به تدریج در سال‌های گذشته تاکنون صنعت برق کشور را با چالش‌های عدیده مواجه کرد.

وی تصریح کرد: ناترازی عرضه و تقاضای برق، مشکلات ناشی از ساختار اقتصادی صنعت برق، مشکلات مربوط به محیط کسب و کار صنعت برق، وجود قریب به هزار قرارداد نیمه تمام، بلاتکلیف و متوقف و بهم خوردن توازن مالی ناشی از قیمت‌گذاری دستوری و تکلیفی و عدم پرداخت یارانه به تولید بخشی از دلایل مشکلات پیش آمده در صنعت برق کشور است.

خضریان با اشاره به گزارش کمیسیون در مورد تخلفات مسوولان سابق وزارت نفت و سازمان محیط زیست در خصوص بنزین تولیدی پتروشیمی‌ها نیز گفت: از سال ۹۸ و به دنبال تحریم‌های آمریکا در مورد ممانعت از مشارکت شرکت‌های خارجی در اجرای طرح‌های پالایشگاهی، میزان واردات بنزین با افت قابل ملاحظه‌ای همراه شد و با توجه به کاهش حجم ذخایر استراتژیک سوخت و تعویق برنامه‌های توسعه‌ای، بحث اختلاط بنزین تولید پالایشگاه با ترکیبات پتروشیمی به عنوان یک اقدام ابتکاری به منظور جبران کمبود در دستور کار قرار گرفت.

وی تاکید کرد: موضوع آلوده بودن بنزین تولید شده و بحث سرطان‌زا بودن آن به علت میزان بالای بنزن، نگرانی‌های جدی در جامعه ایجاد کرد و کمیسیون اصل ۹۰ به موضوع ورود نمود.

سخنگوی کمیسیون اصل نودم مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: بررسی‌های کمیسیون نشان می‌دهد که گزارش سازمان محیط زیست در مورد میزان آلایندگی بنزین تولیدی پتروشیمی‌ها به دلایل مختلف از جمله تعارض منافع در مورد واردات بنزین، آن‌هم در زمان اوج تحریم‌ها، غیرواقعی یا حداقل فاقد دلایل کارشناسی کامل است.

وی ادامه داد: با توجه به مستندات، افزایش سرطان‌ها طی سال‌های گذشته با ریفرمیت تولیدی پتروشیمی‌ها از لحاظ علمی اثبات نشده و میزان بنزین ریفرمیت تولیدی پتروشیمی‌ها نیزپایین‌تر و برخی مشابه ریفرمیت پالایشگاهی است. بنابراین بنزین تولید شده از ریفرمیت پتروشیمی‌ها حداقل مشابه بنزین تولیدی پالایشگاه‌ها بوده است.

خضریان خاطرنشان کرد: در این جلسه «سیدناصر حسینی‌پور» نماینده گچساران با تصمیم اعضای کمیسیون و به دنبال پیشنهاد «سیدجلیل میرمحمدی میبدی» دبیر دوم کمیسیون جایگزین ایشان در هیأت رئیسه کمیسیون شدند.

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: مجلس شورای اسلامی برق وزارت نفت سازمان حفاظت محیط زیست بنزین پتروشیمی صحن علنی شورای اسلامی اجتماعی و سیاسی مسائل اقتصادی اسلامشهر قوانین و مقررات بخش خصوصی صنعت مشکلات کسب و کار یارانه نفت محیط زیست واردات بنزین جامعه کمیسیون اصل ۹۰ مجلس شورای واردات کارشناسی کمیسیون اصل ۹۰ مجلس کمیسیون اصل نودم مجلس شورای اسلامی تولیدی پتروشیمی ها بنزین تولیدی بنزین تولید خاموشی ها صنعت برق

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۴۱۷۴۵۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شهرک انرژی در تهران احداث می‌شود

سعید صادقی مدیر عامل شرکت شهرک‌های صنعتی تهران گفت:ناترازی انرژی در کشور وجود دارد و این مشکل در سال گذشته به خاطر اینکه ما خاموشی را در بخش‌های خانگی نداشته باشیم خاموشی بر روی صنعت آمده بود.

 او افزود:تا امروز ابلاغیه‌ای از سوی وزارت نیرو برای مدیریت مصرف بار  نداشته ایم، امسال هم به احتمال زیاد ما با مشکل خاموشی در بخش صنعت خواهیم داشت. 

 صادقی بیان کرد:بحث تامین انرژی به عهده وزارت نیرو است و ناترازی‌های انرژی را همیشه صنعت کمک کرده است و توانسته در چندسال گذشته با عدم خاموشی منازل مسکونی پیش ببریم خوشبختانه در کشور چندین شهرک انرژی احداث شده است و در استان تهران این شهرک‌ها احداث نشده ولی با سرمایه‌گذاری در این بخش این مهم به سرانجام خواهد رسید. 

مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی استان تهران اعلام آمادگی کرد زمین رایگان در اختیار نیروگاه‌های سی. اچ. پی (فناوری تولید همزمان انرژی الکتریکی و حرارت) قرار دهد.

صادقی گفت:جهش تولید که رهبری به آن اشاره کرده اند هم مصداق این است که امروز یکی از زیرساخت‌های اصلی مهم کشور شهرک‌های صنعتی است قطعا باید موانع بر سر سرمایه‌گذاری کشور برداشته شود تا بخش خصوصی بتواند به راحتی سرمایه‌گذاری در این بخش (شهرک‌های صنعتی) کند، خوشبختانه واحد‌های بزرگ پتروشیمی، فولادی و ... در تولید برق ورود پیدا کرده اند و سایر واحد‌های دیگر براساس ماده ۱۶ قانون جهش تولید می‌بایست سالی ۵ درصد از مصرف برق خود را به انرژی خورشیدی اختصاص دهند.

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی اقتصاد و انرژی

دیگر خبرها

  • بازگشت بنزین پتروشیمی به چرخه سوخت
  • حسینی: مجلس نظام ارزی را بازبینی می‌کند
  • تابستان منهای خاموشی
  • چالش ناترازی بنزین با «متانول» برطرف می‌شود؟
  • گزارش اوجی از سوددهی خیره‌کننده پالایشگاه آبادان و افزایش تولید مجتمع‌های پتروشیمی
  • استاندارد کیفی و سرعت سوددهی برای سرمایه‌گذاران بخش خصوصی + اینفوگرافیک
  • ارایه تسهیلات به واحدهای تولیدی خراسان رضوی متوقف شده است
  • طرحی برای اخذ مالیات از دلالی‌های مخرب در بازارهای مختلف
  • شهرک انرژی در تهران احداث می‌شود
  • قرارداد ۲.۷میلیارد دلاری با پتروشیمی‌ها برای تولید بنزین