Web Analytics Made Easy - Statcounter

عضو کمیسیون «برنامه، بودجه و محاسبات» مجلس شورای اسلامی گفت: یارانه ۴۵ هزار تومان در سال ۸۸ به ازای هر نفر رقم مناسبی بوده و باید تا کنون واقع‌بینانه می‌شد این در حالی است که ما سالانه ده تا ۳۰ درصد قیمت بنزین، آب، برق و گاز را افزایش می‌دهیم و جالب است که این یارانه‌ها ثابت مانده است. احسان ارکانی در گفت‌وگو با میزان، با اشاره به تعیین تکلیف یارانه‌های پنهان در کشور گفت: بحث یارانه پنهان و آشکار موضوعی است که سال‌هاست محل بحث و مجادله کارشناسان بوده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

  وی افزود: در زمان دولت‌های نهم و دهم به‌هرحال مبحث یارانه حامل‌های انرژی آن‌هم به‌صورت نقدی صورت پذیرفت و یارانه به‌حساب تمام افراد کشور واریز شد.
  ارکانی بابیان این‌که پرداخت یارانه مستقیم به افراد عادلانه‌تر از آن است که این یارانه در قالب یارانه نفت، بنزین و نفت و گاز پرداخت شود، اظهار داشت: علت این مسئله هم این است که وقتی ما بر روی کالاهای اساسی، یارانه پرداخت می‌کنیم تنها قشری از این یارانه‌ها بیشتر برخوردار خواهد شد که پولدارتر هستند.
عضو کمیسیون «برنامه، بودجه و محاسبات» مجلس بیان داشت: طبیعتاً جامعه و قشری که پول بیشتری دارد، مواد غذایی، بنزین، برق، آب و گاز بیشتری مصرف می‌کند و نتیجه این فرآیند این می‌شود که هر کسی که داراتر است از یارانه بیشتری برخوردار می‌شود، بنابراین مشخص است که این روش با شکست مواجه شده است و همه هم این مسئله را می‌دانند منتهی در این زمینه تعارف می‌کنند.

ارکانی با بیان این که ما باید از یک جایی به بعد آزادسازی حامل‌های انرژی را شروع کنیم گفت: به عنوان مثال مگر ما وقتی در سال ۸۸ حامل‌های انرژی را مستقیم کردیم چه اتفاقی افتاد؟ در آن مقطع ما مدیریت کردیم اگر چه دولت‌های بعدی به وظایف قانونی‌شان در واقعی کردن یارانه پرداختی ۴۵ هزار تومانی عمل نکردند، و گرنه ۴۵ هزار تومان در سال ۸۸ به ازای هر نفر رقم مناسبی بوده و باید تا کنون واقع‌بینانه می‌شد این در حالی است که ما سالانه ده تا ۳۰ درصد قیمت بنزین، آب، برق و گاز را افزایش می‌دهیم و جالب است که این یارانه‌ها ثابت مانده است.

وی تاکید کرد: ما باید در این بخش بالاخره تعیین تکلیفی داشته باشیم؛ همچنین امسال مجلس قصد داشت ارز ترجیحی را حذف کند چرا که این مسئله باعث شده بود تا یارانه نهاده‌های دامی به جیب مولتی میلیارد‌هایِ دلالِ وارد کنندهِ نهاده دامی بریزد که همین اتفاق هم افتاد و مصرف کننده و تولید کننده در این بخش متضررترین قشر بودند.
ارکانی با بیان اینکه یارانه‌ها باید آزاد سازی شود و یارانه پنهان هم باید شفاف شود، اظهار داشت:عمده یارانه‌ها باید به جیب مردم برود،  چرا که افراد خودشان بهترین مدیر هزینه‌های خود هستند لذا این حق مردم است و باید به خودشان داده شود البته اگر معتقدیم یارانه‌ها را برای کاهش هزینه‌های مردم اختصاص می‌دهیم.   بیشتر بخوانید: یک نماینده مجلس: آمریکا برای بازگشت به میز مذاکره باید همه تحریم‌های ایران را لغو کند

انتهای پیام/

برچسب ها: مجلس شورای اسلامی مجلس یازدهم

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: مجلس شورای اسلامی مجلس یازدهم یارانه ها ۴۵ هزار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۴۷۳۱۹۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اهمیت مرحله دوم انتخابات مجلس از مرحله کمتر نیست

به گزارش خبرنگار مهر، آیت الله محسن حیدری صبح امروز یکشنبه در جمع خبرنگاران با اشاره به برگزاری مرحله دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی در ۲ حوزه انتخابیه استان خوزستان اظهار کرد: انتخابات مرحله دوم اهمیتی در حد مرحله اول دارد و چه بسا شاید اهمیت آن بیشتر است چون افراد از میان نامزدهای راه یافته، نصف آنها را راهی بهارستان می‌کنند؛ پس انتخابات مرحله دوم بسیار مهم و سرنوشت ساز است.

وی افزود: از همه مردم حوزه‌های انتخابیه «آبادان» و «رامهرمز و رامشیر» دعوت می‌کنم با شور و نشاط خاصی روز جمعه در انتخابات مرحله دوم مجلس شورای اسلامی شرکت کنند و با آگاهی کامل افراد مورد نظر خود را انتخابات کنند چرا که سرنوشت چهار سال قانونگذاری کشور دست این نمایندگان قرار می‌گیرد.

به گزارش خبرنگار مهر، مرحله دوم انتخابات دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی در ۲۲ حوزه با رقابت برای ۴۵ کرسی در روز ۲۱ اردیبهشت برگزار خواهد شد.

بر این اساس در استان خوزستان، انتخابات برای انتخاب ۲ نماینده از سه نماینده حوزه انتخابیه آبادان و نماینده حوزه انتخابیه رامهرمز و رامشیر به دور دوم رفته است.

کد خبر 6097015

دیگر خبرها

  • ۴ گزینه اصلی ریاست مجلس دوازدهم چه‌کسانی هستند؟
  • ۴ گزینه اصلی ریاست مجلس دوازدهم چه کسانی هستند؟
  • چرایی اهمیت مشارکت در دور دوم انتخابات مجلس دوازدهم 
  • ورود دوباره مجلس به موضوع افزایش حقوق بازنشستگان تأمین اجتماعی
  • اجرای همسان‌سازی حقوق بازنشستگان در سال جاری
  • (ویدئو) نماینده مجلس: تلویزیون میدان فرهنگ و هنر را تقریبا واگذار کرده است
  • درخواست انتخاباتی یک نماینده مجلس از مردم
  • نماینده مجلس نگران ترکیه شد؛ آنجا هر مرد ۱۵ شریک جنسی زن دارد؟
  • اهمیت مرحله دوم انتخابات مجلس از مرحله کمتر نیست
  • نماینده مجلس: هر مرد ترکیه 15 شریک جنسی دارد!