Web Analytics Made Easy - Statcounter

دریافت 92 MB

حوزه استانهای ایرنا: یکسال از سپردن سکان اداره کشور به دولت سیزدهم می‌گذرد، دولتی که به ریاست آیت‌الله سیدابراهیم رئیسی و با شعار «دولت مردمی، ایران قوی» کار خود را آغاز کرد و به اذعان بسیاری از کارشناسان و ناظران، در تاریخ دولت‌های پس از انقلاب، هیچ دولتی به‌اندازه دولت سیزدهم و آیت‌الله رئیسی میراث‌دار مشکلات، ضعف‌ها و کاستی‌های برجای‌مانده از دولت پیش از خود نبوده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وضعیت بد شاخص‌های کلان اقتصادی، کسری بودجه، کاهش ارزش پول ملی، تورم بالا و بسیاری دیگر از چالش‌ها که ماحصل سیاست‌گذاری‌ها و اقدامات نادرست‌ سال‌های پیش از ۱۴۰۰ بود شرایطی را رقم زد که به گفته آیت‌الله رئیسی در اولین حضور وی در جلسه هیات دولت که با وزرای دولت قبل برگزار شد، نخستین چالش پرداخت حقوق مردادماه بود.

با این حال گرچه چالش‌ها بسیار زیاد بوده و هست، اما با همت مسوولان دولت سیزدهم اعم از رییس جمهور، وزرا و سایر ارکان دستگاه اجرایی، طی یکسال گذشته علاوه بر رفع بسیاری از چالش‌های گذشته و تلاش برای ریل‌گذاری صحیح برای حرکت به سوی شرایط بهتر، اقدامات ارزشمندی نیز در حوزه‌های مختلف عملکردی صورت گرفته است که به نظر می‌رسد با گذشت یک سال از استقرار دولت اکنون نوبت به بازخوانی آن رسیده است یکی از این بخشها فرآورده های نفتی است.

به گزارش ایرنا، شرکت ملی پخش فراورده‌های نفتی منطقه خراسان رضوی، علاوه بر مشهد، شهرستان‌های چناران، کلات، بینالود، فیروزه، نیشابور، فریمان، قوچان، تربت‌جام، تایباد، درگز و سرخس را زیر پوشش دارد و دیگر شهرستان های خراسان رضوی زیر پوشش خدمات ۲ شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی منطقه سبزوار و تربت‌حیدریه هستند.

رفت و آمد سالانه بیش از ۳۰ میلیون زائر به مشهد، تردد روزانه بیش از یک میلیون و ۲۰۰ هزار خودرو در این کلانشهر زیارتی، همجواری خراسان رضوی با کشورهای ترکمنستان و افغانستان و صادرات و حمل و نقل ترانزیتی گسترده این منطقه، نقش توزیع و تامین فرآورده ای نفتی در این منطقه را چند برابر کرده است.

خدمات شرکت پخش فرآورده های نفتی منطقه خراسان رضوی در بخش های مختلف توسعه یافته و خدمت رسانی در این عرصه پیشرفت های مطلوبی داشته است. هم اینک این شرکت با ۲۸۵ جایگاه عرضه سوخت بنزین و سی. ان جی به مردم خدمت رسانی می‌کند و ۱۴۵ جایگاه بنزین و ۱۴۰ جایگاه سی. ان. جی در این منطقه فعال است.

مدیر شرکت ملی پخش فراورده‌های نفتی منطقه خراسان رضوی به مناسبت هفته دولت با حضور در خبرگزاری جمهوری اسلامی گفت: این شرکت یکی از ۳۷ منطقه شرکت ملی پخش فراورده های نفتی کشور است که وظیفه تامین، نگهداشت و توزیع انواع فراورده‌ های سوختی در بخش زمینی، ریلی، هوایی و نیروگاهی را بر عهده دارد که این کار از طریق ریلی، خط لوله و نفتکش ها انجام می‌شود.

علی اصغر اصغری افزود: بخش های مختلف به خدمات ما وابسته هستند. اولویت نخست ما توزیع مطلوب فراورده ها است و با توجه به دوری خراسان رضوی از مبادی پالایشگاهی، این منطقه شرایط ویژه‌ای دارد اما تا کنون اجازه نداده ایم این بُعد مسافت، خللی در روند خدمت رسانی ایجاد کند.

وی با بیان اینکه روزانه بطور میانگین ۱۵ میلیون لیتر انواع فراورده های سوختی در این منطقه توزیع می‌شود، افزود: یک بخش دیگر از اقدامات ما در بخش پمپ بنزین و عرضه سوخت است که شهروندان با آن سر و کار دارند. در این خصوص یکی از نیازهای اساسی احداث جایگاه است و هر چه بیشتر تاسیس شود دسترسی شهروندان آسانتر و ترافیک در جایگاهها کمتر خواهد شد.

اصغری ادامه داد: در این راستا از شهریور ۹۹ تا ۱۴۰۰ تعداد ۶ جایگاه در حوزه زیر پوشش این منطقه ایجاد شده است و از شهریور پارسال تاکنون نیز ۱۱ جایگاه دیگر برپا شده است که برای ۱۵۰ نفر اشتغال مستقیم و ۵۰ نفر اشتغال غیرمستقیم ایجاد کرده است.

مدیر شرکت ملی پخش فراورده‌های نفتی منطقه خراسان رضوی گفت: شهر مشهد، بیشترین نیاز را برای احداث جایگاه دارد و سرمایه گذاری در این بخش برای سرمایه گذاران سودآور است. در شهر کلات هم برای احداث جایگاه سی. ان. جی نیازمند سرمایه گذار هستیم.

وی افزود: سیاست شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی ایجاد بستر لازم برای سرمایه‌گذاری بخش خصوصی در ساخت جایگاه است و این کار جز با حمایت از سرمایه‌گذاران و تولیدکنندگان محقق نمی‌شود.

اصغری اظهار داشت: برای احداث جایگاه پس از درخواست متقاضی و ارائه مستندات لازم، نیاز شهروندان در آن محل در کمیته مجاری عرضه منطقه بررسی شده و در صورت احراز نیاز، شرایط فنی زمین پیشنهادی بررسی می‌شود. استعلام از محیط زیست و شهرداری و همچنین داشتن فاصله مناسب از اماکن مسکونی و آموزشی از دیگر شرایط ایجاد جایگاه است.

مدیر شرکت ملی پخش فراورده‌های نفتی منطقه خراسان رضوی گفت: دولت سیزدهم و وزارت نفت، در تامین و نگهداشت فراورده های مورد نیاز توجه جدی دارند و بر این اساس، خط لوله رفسنجان تا خراسان رضوی نیز توسط شرکت ملی پالایش و پخش فراورده نفتی در حال اجرا است که با بهره برداری از آن توان دریافت فراورده های سوختی این منطقه به روزانه ۲۲ میلیون لیتر خواهد رسید.

اصغری افزود: همچنین، مجوز ساخت یک مخزن ذخیره ۴۰ میلیون لیتری نیز دریافت شده تا بتوان فراورده‌های بیشتری را برای مواقع ضروری ذخیره سازی کرد.

توجه به محیط زیست

مدیر شرکت ملی پخش فراورده‌های نفتی منطقه خراسان رضوی، توجه به مسائل زیست محیطی را از دیگر امور مهم مورد نظر این شرکت برشمرد و اظهار داشت: در این خصوص همه جایگاههای عرضه سوخت، ملزم به انجام طرح کاهش، هدایت و انتقال بخارات حاصل از تبخیر بنزین (کهاب) هستند.

اصغری بیان کرد: از جمله امتیازهای این طرح کاهش آلودگی و توجه به مباحث زیست‌محیطی است و باعث می‌شود بخارهای حاصل از تبخیر بنزین در هوا منتشر نشده و دوباره به چرخه سوخت بازگردد که با اجرای این طرح با مهار هر متر مکعب بخار در مصرف ۱.۵ لیتر بنزین صرفه جویی می‌شود.

مدیر شرکت پخش ملی فراورده‌های نفتی منطقه خراسان رضوی گفت: یکی دیگر از اقدامات انجام شده در یکسال اخیر، توجه به راه اندازی سامانه الکترونیکی کسب و کار است که از ابتدای امسال، درخواست مجوز ایجاد جایگاه در این سامانه انجام می‌شود و دیگر نیازی به مراجعه حضوری افراد نیست.

وی ادامه داد: همچنین، از پارسال سامانه توزیع الکترونیکی را راه اندازی کرده ایم که بر اساس آن بدون نیاز به مراجعه حضوری، سهمیه نفت سفید و گاز مایع افراد شارژ می‌شود.

خراسان رضوی، رتبه دوم سوخت رسانی سیار 

معاون فنی و عملیاتی شرکت ملی پخش فراورده های نفتی خراسان رضوی نیز فعالیت این شرکت در خصوص سوخت رسانی سیار گفت: با توجه به وجود مشکلاتی نظیر گرانی و کمبود زمین در شهرهای بزرگ به منظور ایجاد جایگاه عرضه سوخت، به کارگیری خودروهای سوخت رسان گزینه متفاوت و بسیار مناسبی برای عرضه سوخت است که نقش مهمی در کاهش رفت و آمد به جایگاه‌های سوخت ایفا می‌کند.

محمدحسن نبوی‌نژاد افزود: در این رابطه، پنج خودرو سوخت رسان سیار با همکاری بخش خصوصی در مشهد راه اندازی شده‌ است و بر این اساس مشهد، بعد از تهران، دومین شهر کشور است که اقدام به این کار کرده است.

وی ادامه داد: در این طرح به جای مراجعه چندین خودرو به جایگاه سوخت، یک خودرو سوخت‌رسان به آنها مراجعه می‌کند. البته قابل ذکر است که خودروهای سوخت رسان، از انبار شرکت نفت سوخت گیری نمی‌کنند که رقیبی برای جایگاه‌ها تلقی شوند، بلکه سوخت خود را از پمپ بنزین های سطح شهر تهیه می‌کنند، بنابراین هزینه سوخت تحویلی آنها به شهروندان با نرخ آزاد به اضافه هزینه حمل و نقل خواهد بود.

وی گفت: خودروهای سیار همچنین در شرایط برف و یخبندان زمستان، که برخی راهها مسدود می‌شود، می توانند کمک بسیار خوبی برای سوخت‌رسانی به خودروهای در راه مانده باشند.

افزایش تامین سوخت نیروگاهها

شرکت ملی پخش فراورده‌های نفتی منطقه خراسان رضوی، نیروگاه های مشهد، توس، شریعتی، فردوسی، شمس سرخس و خیام نیشابور را زیر پوشش دارد. در راستای تامین سوخت ذخیره دوم نیروگاهها برای فصل زمستان، تامین به موقع فراورده‌ها اهمیت فراوانی دارد.

نبوی نژاد در این خصوص گفت: برای تامین سوخت نیروگاهها، از شهریور ۹۹ تا شهریور ۱۴۰۰ یک میلیارد لیتر و از شهریور پارسال تاکنون یک میلیارد و ۲۰۰ میلیون لیتر سوخت مایع تحویل نیروگاهها شده است تا زمستانی بدون دغدغه داشته باشیم و با توجه به فعالیتهای انجام شده هیچگونه مشکلی در خصوص تامین نیاز منطقه نداریم.

برچسب‌ها هفته دولت مشهد شرکت ملی پخش فراورده های نفتی دولت سیزدهم دولت مردمی پروندهٔ خبری یکسال با «دولت مردم»

منبع: ایرنا

کلیدواژه: هفته دولت مشهد شرکت ملی پخش فراورده های نفتی هفته دولت مشهد شرکت ملی پخش فراورده های نفتی دولت سیزدهم دولت مردمی فرآورده های نفتی احداث جایگاه دولت سیزدهم میلیون لیتر سوخت رسانی سوخت رسان عرضه سوخت زیر پوشش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۹۰۱۸۸۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۴۶ واحد نیروگاه حرارتی جدید به شبکه برق کشور متصل شد

به گزارش خبرگزاری مهر، هادی مدقق، مدیرکل دفتر برنامه‌ریزی کلان شرکت مادرتخصصی برق حرارتی اظهار کرد: از ابتدای شروع به کار دولت تا کنون ظرفیت نیروگاه‌های حرارتی کشور در راستای کمک به کاهش ناترازی، اشتغال‌زایی و ایجاد برق پایدار در شبکه سراسری ۹ هزار مگاوات افزایش یافته است. این اقدام از طریق سنکرون ۴۶ واحد جدید نیروگاهی به ظرفیت ۶ هزار و ۵۸۴ مگاوات، رفع محدودیت نیروگاه‌های بخاری و افزایش توان عملی نیروگاه‌های گازی موجود به ظرفیت دو هزار مگاوات و ۳۸۰ مگاوات واحدهای مقیاس کوچک محقق شده است.

وی ادامه داد: واحدهای سنکرون شده جدید شامل ۳۲ واحد گاز در نیروگاه‌های سیکل‌ترکیبی هنگام، ایران ال ان جی (سه واحد)، قشم پاسارگارد، آریان زنجان (دو واحد)، مهتاب کویر (دو واحد)، شهید باکری (دو واحد)، تربت‌حیدریه، فولاد بوتیا، دوکوهه، فولاد مبارکه (دو واحد)، آلمینیوم المهدی، فولاد غرب آسیا، سبزوار، گل‌گهر و واحدهای گازی کوچک میانرود، زاهدان (سه واحد)، صبای دهلران (چهار واحد)، پتروشیمی کردستان (سه واحد) و پتروشیمی کرمانشاه مجموعاً به ظرفیت چهار هزار و ۴۹۰ مگاوات بوده است.

مدیرکل دفتر برنامه‌ریزی کلان شرکت مادر تخصصی برق حرارتی گفت: همچنین در این مدت ۱۴ واحد بخار در نیروگاه‌های سیکل‌ترکیبی جهرم، هریس، ارومیه (دو واحد)، چابهار، بعثت پارس‌جنوبی (دو واحد)، غرب‌کارون، عسلویه، فردوسی، خرم‌آباد، سبلان (دو واحد) و کربنات سدیم سمنان نیز با ظرفیت دو هزار و ۱۷۱ مگاوات به شبکه سراسری برق کشور متصل شده است.

مدقق تاکید کرد: این واحدهای بخار جدید بدون مصرف سوخت اضافی و از طریق حرارت اگزوز واحد گاز قبلی در حال فعالیت هستند و احداث این واحدها منجر به صرفه‌جویی سه میلیارد و ۲۵۰ میلیون مترمکعبی مصرف سوخت در طول سال شده است.

وی با بیان اینکه تا پایان دولت سیزدهم بیش از ۹ هزار مگاوات دیگر به ظرفیت نیروگاه‌های حرارتی کشور افزوده خواهد شد، یادآور شد: در دهه ۹۰ شمسی سالانه به طور متوسط کمتر از دو هزار مگاوات نیروگاه به بهره‌برداری رسیده است که در دولت سیزدهم و در طی دو سال اخیر این عدد سالانه به بیش از چهار هزار مگاوات افزایش یافته است.

مدیرکل دفتر برنامه‌ریزی کلان شرکت مادر تخصصی برق حرارتی با اشاره به اینکه ظرفیت نیروگاه‌های حرارتی کشور با افتتاح پروژه‌های جدید در دولت سیزدهم به ۷۵ هزار و ۵۸۴ مگاوات رسیده است، بیان کرد: در حاضر حاضر ۶۲۸ واحد تولید برق حرارتی در ۱۴۵ نیروگاه کشور وظیفه تأمین ۹۴ درصد انرژی مورد نیاز مشترکان سراسر کشور را بر عهده دارند.

مدقق تاکید کرد: با توجه به اینکه بخش اعظم تولید برق کشور بر عهده نیروگاه‌های حرارتی است؛ از این رو افزایش قابل توجه ظرفیت این واحدها در دولت سیزدهم موجب تأمین انرژی پایدار و مطمئن برای مشترکان سراسر کشور در روزهای اوج مصرف تابستان شده است.

کد خبر 6099199 فاطمه صفری دهکردی

دیگر خبرها

  • جزئیات افزایش ۹ هزار مگاواتی ظرفیت نیروگاه‌های حرارتی کشور
  • ۴۶ واحد نیروگاه حرارتی جدید به شبکه برق کشور متصل شد
  • فرودگاه گناباد، پیشران توسعه و رونق در جنوب خراسان رضوی
  • کلاهبرداری با کارت سوخت در پمپ بنزین ها | بپا سوخت ندی!
  • تعمیرات پلاژ بانوان و احداث پلاژ آقایان در جزیره خارگ اجرا می‌شود
  • هزینه‌کرد ۵.۵ میلیارد یورویی دولت سیزدهم برای بهبود وضع هوا و کاهش سوختن گازهای مشعل
  • انجام بیش از ۲۲ هزار بازدید از مجاری عرضه سوخت مایع و مصرف‌کنندگان عمده
  • توجه به آموزش و پرورش و دانشگاه‌ها کشور را سروسامان می‌دهد
  • انجام ۲۲ هزار بازدید از مجاری عرضه سوخت مایع
  • موتور سواران هنگام سوخت گیری به این نکات توجه کنند (فیلم)